Lidt forskelligt

12/10/2021

Glemte ting:
Glemt tøj, tasker og cykelhjelme afleveres til Røde kors mandag i næste uge, så hvis I har mistet nogle ting, så kig lige op i klubben, og se om det evt. kunne være her.

Forsvundne cykler:
Vi er tit ude for at børnene kommer ind og fortælle at deres cykel er væk, i den forbindelse har vi været udenfor og tælle hvor mange cykler der står uaflåst uden for klubben. Det viste sig at være ret mange, 25 stk. for at være helt præcis. Derfor vil vi opfordre jer forældre til at tage en snak med jeres barn om vigtigheden i at låse sin cykel eller cykelhjul for den sags skyld.

Vi vil så gerne hjælpe jeres børn:
Det kan være svært for pædagogerne at hjælpe jeres barn med at løse forskellige konflikter der kan opstå i løbet af dagen, fordi næsten alle børn er i besiddelse af en mobil telefon, og det er derfor nemt og hurtigt at ringe til mor eller far hvis der er noget man bliver ked af. Vi vil rigtig gerne have, at I opfordrer jeres børn til at gå til en voksen i klubben, hvis der skulle opstå nogle trælse episoder, eller der har været nogle dårlige oplevelser i eller på vej fra skolen.

Køb af ting og sager i cafe Sejr:
Endnu engang oplever vi at bemærkelsesværdigt mange f vores børn bruge deres penge i Cafe Sejr, primært på slush-ice og andre søde sager. Hvis du som forældre ikke ønsker, at dit barn bruger deres penge på netop dette, anbefaler vi, at I køber et madkort, på den måde kan der kun købes mad og drikke i juniorklubben.  • Få bragt nyheder direkte til din mail

    Indtast din mail:


    Tilmelder du dig denne service, vil du automatisk modtag en mail, så snart der sker noget nyt her på siden.