Sidste nyt

14/08/2018

Så er vi tilbage på fuld kraft efter ferien.
Allerførst skal lyde et stort velkommen til alle de nye 4 klasses børn, 120 stk. i alt. Mange af dem startede allerede i klub i sidste uge, og det ser ud til at alle befinder sig godt. Jeg vil lige minde om, at man får afleveret det udleveret oplysningsskema, så vi har mobil nummer og e-mail adresser på forældrene.
Hvis der er spørgsmål eller gode ideer til klubben er man altid velkommen til at kigge forbi til en snak.

Husk at vi afvikler “Det vilde døgn” fredag-lørdag den 24-25. august, det koster 50 kr. at deltage og man tilmelder sig i klubben. Se vedhæftet.

Vi har ansat Frederik, til at være her et par timer hver eftermiddag. Han vil fortrinsvis stå for aktiviteter i hallen og i fællesrummet i Hullet. Frederik er et kendt ansigt hos mange børn, han er håndbold træner og har selv engang, for mange år siden gået i klubben.

Onsdag den 29.august kl. 17.00 har vi informations møde for 6 klasses forældre, vedrørende vores 6 klasses projekt, hvornår ligger turene, hvad skal der ske, hvordan tilmelder man sig o.s.v.. Første tur i 6 klasses projektet er den 14-15/9  • Få bragt nyheder direkte til din mail

    Indtast din mail:


    Tilmelder du dig denne service, vil du automatisk modtag en mail, så snart der sker noget nyt her på siden.